Tweede weekend ‘Geheime Kersentuin’

schoonhoven • Toneelvereniging Arto Post Laboro trapte afgelopen weekend de serie voorstellingen ‘De Geheime Kersentuin’ af in het Arto Theater in Schoonhoven.  

Het stuk is een mix van en gebaseerd op een aantal klassiekers, zoals De Kersentuin, Alice in Wonderland, de Geheime Tuin, De kleine Johannes, Van de vos Reynaerde en Peter Pan. Klassiekers waarin de volwassen wereld er niet al te best van af komt. In dit nieuwe verhaal van 'De Geheime Kersentuin' zullen veel van deze personages terugkomen en vertellen zij samen een nieuw verhaal. 

Geheime deur
De Barones is de eigenaresse van een groot landgoed met een prachtige Kersentuin. Onbekend voor haar bevindt zich diep verborgen op haar landgoed een geheime deur die leidt naar een sprookjesachtige wereld: de Geheime Kersentuin.

Hier wonen de meest fantastische figuren, zoals Humpty en Dumpty, een bellenblazende Rups, Tinkerbell en de Mad Hatter.

Het stuk is nog te zien op zaterdag 22 april (14.30 en 19.30 uur) en zondag 23 april om 14.30 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.artotheater.nl, te koop bij Provence, Haven 63 in Schoonhoven en er is kaartverkoop aan de theaterkassa.