Jarig Bergambacht treft Sparta

bergambacht • Eredivisionist Sparta Rotterdam komt in de voorbereiding op het seizoen 2023-2024 naar sportpark ‘t Hofkamp in Bergambacht. De jubilerende derdeklasser, die 90 jaar bestaat, ontvangt Sparta op vrijdag 7 juli. Er zal om 19.00 uur worden afgetrapt. 

VV Bergambacht viert het 90-jarig bestaan op zaterdag 15 april. Voor de grote jubileumloterij zijn nog loten te koop via: jubileum90jaar@vvbergambacht.nl.


BC Schoonhoven zoekt speelsters

schoonhoven • Badmintonclub Schoonhoven is op zoek naar enthousiaste dames, die competitie willen spelen in de 5e t/m 7e divisie.

‘Bij Badmintonclub Schoonhoven speel je niet alleen voor de sportieve prestatie, maar ook voor de gezelligheid en het plezier dat we met elkaar hebben', meldt de vereniging. 'We zijn een hechte groep van badmintonliefhebbers, waarbij we elkaar stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Naast de competitie worden gedurende het seizoen toernooitjes, uitjes en andere activiteiten georganiseerd'. Voor aanmelding en meer informatie: info@badmintonclubschoonhoven.nl.


Allard Lindhout te gast 

regio • Allard Lindhout komt dinsdag 18 april (20.45 uur) op uitnodiging van de scheidsrechtersvereniging Gouda e.o. naar het Groenhovepark. 

Allard was net 23 toen hij in 2010 in het betaalde voetbal debuteerde. Tien jaar later floot hij zijn eerste Champions League-wedstrijd. Tussen zijn eerste kennismaking met de arbitrage en nu zit natuurlijk een lang traject, met vallen en opstaan. Dit zal onderwerp van gesprek zijn tijdens deze interactieve avond. Allard, die in het dagelijks leven docent is, is een veelgevraagd spreker. Zie voor meer informatie: www.covsgouda.nl.