Open dag tennisvereniging Langeland

krimpen a/d ijssel • TV Langeland houdt zondag 26 maart een open dag. Belangstellenden zijn welkom op het tennispark aan de Krimpenerbosweg 6 in Krimpen aan den IJssel. 

Het programma ziet er als volgt uit: 09.30-10.00 uur: ontvangst; 10.00-11.30 uur: jeugdclinics; 11.30-12.00 uur: tennis voor volwassenen (18+); 09.30-14.00 uur: informatiemarkt. 

De hele dag gelden er de volgende aanbiedingen: 35 euro korting voor senioren op het lidmaatschap; 15 euro korting voor junioren op het lidmaatschap en 15 gratis tennislessen voor beginnende jeugd in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar. 

q www.tvlangeland.nl


DCV’s derde helft

krimpen a/d ijssel • Aankomende zaterdagmiddag spelen maar liefst vijf DCV-seniorenteams een thuiswedstrijd op sportpark Waalplantsoen in Krimpen aan den IJssel. Ook DCV 1 heeft die dag een thuisduel. Daarom organiseert DCV vanaf 15.15 uur de 'DCV's derde helft'.

De eigen club-DJ Marcel zal zorgen voor de juiste sfeer. En tussen 17.00 en 18.00 uur worden de aanwezigen geëntertaind met een surprise-act. 


Van der Velden-MtD wint eerste wedstrijd 



FOTO VAN DER VELDEN



regio • De eerste wedstrijd van het ProMobility Ladies Cycling Circuit werd zaterdag een prooi voor het Krimpenerwaardse wielerteam Van der Velden-MtD

De koers in Maassluis ging over een afstand van 75 kilometer en werd tegen een hoge snelheid afgewerkt. 

In het tweede deel van de wedstrijd werden er enkele uitlooppogingen gedaan, waarvan die van de Poolse Oliwia Majewska (Jan van Arckel ) de meeste kans van slagen leek te hebben. Bij het ingaan van de laatste ronde was het peloton echter weer compleet en VanderVelden-MtD formeerde een sprinttrein met Babette Rosman (die voor het eerst een wielerwedstrijd reed ) en Fleur Kuijpers voor sprintster Lisa Petersen. Tijdens het afgelopen trainingskamp had de ploeg hier nadrukkelijk op getraind en dat leverde zaterdag meteen resultaat op. 

Lisa Petersen pakte de winst voor Yvet Schoonewille ( NWVG-Uplus) en Sanne Prins (AWV de Zwaluwen).