Armanda Govers van deur tot deur

regio • Armanda Govers, kandidaat-Statenlid namens VVD Zuid-Holland, gaat in deze verkiezingstijd van deur tot deur om haar flyer persoonlijk te overhandigen aan inwoners van de gemeente Krimpenerwaard. 

“Sommigen zijn boos op de politiek, maar iedereen is positief verrast dat ik bij ze op de stoep sta. Je vergeet het bijna in deze gepolariseerde tijd, maar heel veel mensen zijn lief.” vertelt Armanda.

De aspirant-politica heeft ambitieuze plannen voor de provincie Zuid-Holland. Om het woningtekort snel op te lossen, wil ze in elk dorp en stad een straat erbij laten bouwen. Daarvoor moet ze wel eerst in de Staten zien te komen. Armanda staat op plek 26 op de VVD-lijst en heeft zo’n 6.500 voorkeursstemmen nodig om Statenlid te worden. “Spannend! Ik heb iedere stem hard nodig. Ik weet niet of m’n gang langs de deuren genoeg zal zijn, maar ik verspreid op deze manier in ieder geval wat positiviteit. Dat is ook belangrijk.”


Rotary-gouverneur op bezoek

lekkerkerk/schoonhoven • De gouverneur van de Rotary, Aad Otto, heeft donderdag de twee Rotaryclubs die de Krimpenerwaard rijk is bezocht. Rotary Schoonhoven ontving haar eigen leden en die van Krimpenerwaard West in restaurant Belvédère in Schoonhoven. Otto hield een betoog over het jaarthema 'Imagine Rotary' en vroeg de leden het thema te concretiseren: 'Probeer samen met anderen dromen waar te maken en kijk vooral naar wat gezamenlijk mogelijk is'.