Eilander nieuwe trainer FC Perkouw

berkenwoude • FC Perkouw heeft voor het komende seizoen een nieuwe trainer gevonden in de persoon van Wim Eilander.

Eilander is al meer dan 40 jaar trainer en was onder meer werkzaam bij Kozakken Boys, DOVO, Soccer Boys, Nieuwerkerk en Schoonhoven. De club stelt: 'Met Wim halen we een trainer binnen met enorm veel ervaring en voetbal know-how. Wij zijn bijzonder verheugd dat hij gekozen heeft voor onze mooie dorpsvereniging'.

Combinatie
Wim Eilander kijkt uit naar de samenwerking met de vierdeklasser. “Ik ken Perkouw al vanuit het verleden tijdens de ontmoetingen met Schoonhoven waar ik toen trainer was. De combinatie van mentaliteit, gezelligheid en plezier vielen mij toen al op. Na gesprekken met de technische commissie en een deel van de spelersgroep, was het goede gevoel er om deze stap te maken. Als liefhebber kijk ik wederom uit naar een mooi nieuw avontuur."
Met de aanstelling van Eilander heeft FC Perkouw een opvolger gevonden voor het trainersduo Marc van der Zee en Maarten Adriaanse, waarvan vorige maand bekend werd dat hun aanstelling niet werd verlengd.


Voetbalprogramma

regio • Het voetbalprogramma voor komende zaterdag ziet er als volgt uit: DCV-SHO; Neptunes/Schiebroek-Spirit; Haastrecht-Schoonhoven; Dilettant-Bergambacht; SC Everstein-Lekkerkerk; WDS-SPV'81; Siveo'60-Cabauw; VEP-FC Perkouw; Stolwijk-Gouda; WIK-Gouderak.