• Annette de Vree en René van Loon: zin in het VIP fashion & beauty event.
• Annette de Vree en René van Loon: zin in het VIP fashion & beauty event. Foto: Jan Timmer

VIP fashion & beauty event in winkelcentrum Crimpenhof

Algemeen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Het VIP fashion & beauty event van woensdag 5 april in winkelcentrum Crimpenhof belooft een topavond te worden. Voor maar 2,50 euro worden bezoekers een avond lang verwend met modeshows, een hapje en een drankje, een goodiebag en nog veel meer.

“We gaan er een onvergetelijk event van maken”, zegt Annette de Vree, bestuurslid van winkeliersvereniging Crimpenhof en filiaalmanager van de HEMA op het grootste winkelcentrum van Krimpen aan den IJssel. “Er valt namelijk een hoop te beleven tussen 18.00 en 21.00 uur. Zo trekken de mooiste, leukste en meest trendy voorjaars- en zomermode aan je voorbij op de catwalk, en word je als VIP-gast voorzien van een hapje en een drankje, mag je gratis een glamourfoto laten maken, is er een kosteloze verloting en krijg je na afloop een goed gevulde goodiebag mee. En dat allemaal voor maar 2,50 euro.”

Annette’s medebestuurslid René van Loon (eigenaar van Klasse Kip) is al even enthousiast over het VIP fashion & beauty event. “We hebben in het verleden meerdere malen succesvolle modeshows gehad op de Crimpenhof. Daarna kwam de klad er in vanwege de coronaperikelen. Het is mooi om te zien dat alle mode- en beauty ondernemers nu samen met ons de handen ineen slaan om weer iets moois van de grond te tillen. Het wordt namelijk een topavond. Voor slechts 2,50 euro kun je hier als een VIP laten behandelen en volop genieten van de nieuwste dames-, heren- en kindermode, geshowd door professionele modellen. Ook leuk is dat alle deelnemende winkels die avond geopend zijn. De items van de modeshow zijn daar te koop en er zijn tal van leuke VIP-avond aanbiedingen.”

Samen met Albert Heijn Gebr. de Block verzorgt Klasse Kip de hapjes en de drankjes voor de bezoekers. “Het is dus niet nodig om thuis te eten”, glimlacht René van Loon. “Op de Crimpenhof kun je je als bezoeker ook op dat vlak lekker laten verwennen.”
“In totaal zijn er 500 kaarten beschikbaar voor het VIP fashion & beauty event”, vertelt Annette de Vree. “Je kunt ze alleen in de voorverkoop aanschaffen bij Boudesteyn Schoenen, Cracks Clothing Company, HotSpot4 Kids, Fleur Mode, de HEMA, Hunkemöller, Juwelier Mostert, Juwelier Oorebeek, Pearle Opticien, Pour Vous Parfumerie Delice, Smit Mode Heren, The Stone, The Stone Concept, Van Vliet Damesmode, Van Vliet Lingerie, Street One, Klasse Kip en Bloemsierkunst Van Buuren. Wees er snel bij, want vol is vol en zonder kaartje heb je op 5 april geen toegang.”

Jan Timmer