FC Perkouw dichtbij periodetitel

bodegraven • FC Perkouw kan komende zaterdag bij winst in en tegen Stolwijk de tweede periodetitel in de wacht slepen. 

Dat de Berkenwoudse zaterdag-vierdeklasser zo dicht bij een ‘prijs’ is gekomen, heeft alles te maken met de flow waarin het team sinds de winterstop verkeert. Ook zaterdag uit bij het prima voetballende Rohda’76 ging Perkouw er weer vol overtuiging tegenaan en kon zelfs een 1-0 achterstand de ploeg van trainer Marc van der Zee niet uit balans brengen. Arno Verbree tekende uit een corner de door Rohda fel betwiste 1-1 aan. Volgens de Bodegravers was de bal niet achter de doellijn geweest.
Kevin Gutink bepaalde in de 60ste minuut op aangeven van Wouter Bonke de eindstand op 1-2. “Het is mooi om te zien hoe de jongens genieten van het spelletje en de goede uitslagen,” bezag Van der Zee de glunderende koppies na afloop van het uiterst boeiende duel. “Vorig jaar grepen we vaak ongelukkig naast punten en nu winnen we wél. Als ik het iemand gun is het mijn spelers. Ze verdienen dit echt.”


Gouderak bakt er niets van 

den haag • Het was misschien maar goed dat trainer Wynoud Slegtenhorst vanwege vakantie niet aanwezig was bij het duel GSC EDO- Gouderak. Want wat zijn ploeg er vooral in de eerste helft van bakte, was nihil. De 5-0 ruststand was alleszeggend. Na de pauze herpakten de roodwitten zich enigszins en bleef de schade uiteindelijk beperkt tot 7-1. Yuri Kool tekende voor de enige Gouderak-treffer.