Pur Sang geeft concert

krimpen a/d ijssel • Gemengd zangkoor Pur Sang geeft zaterdag 11 maart om 15.00 uur een concert onder leiding van Nicky Bouwers. Er worden werken gezongen van Bruckner, Franck, Saint-Saens en delen uit het Requiem van Fauré. De locatie is: kerkgebouw De Bron, Memlinghof 2 in Krimpen a/d IJssel. Toegangsprijs 15 euro, inclusief consumptie. Kaarten zijn aan te vragen per mail: eijndthoven.e@gmail.com en zijn tevens aan de zaal verkrijgbaar.


Crescendo geeft middag- en avondconcert 

krimpen a/d lek • Crescendo Krimpen aan de Lek neemt bezoekers op zaterdag 25 maart mee op een muzikale reis door Amerika. 

Het voorjaarsconcert in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek wordt ook dit jaar twee keer uitgevoerd, tijdens een kort middagconcert (16.00 uur) en in een avondvullend programma (20.00 uur). Tijdens het middagconcert gaan bezoekers in een uur tijd mee op reis door Amerika. Mede daarom is dit concert uitermate geschikt voor kinderen. Tijdens het avondprogramma neemt Crescendo langer de tijd om alle facetten van Amerika te laten horen. Het programma van het middagconcert wordt aangevuld met uitdagende werken en in de pauze is er een verloting. Grand Café Siep biedt belangstellenden speciaal voor deze gelegenheid een All American Buffet (exclusief drankjes) aan, zowel na het middagconcert als voor het avondconcert gezellig eten en maak er een Amerikaans feest van.
Tickets en meer informatie: www.crescendokrimpen.nl/evenementen/


Bingo 

krimpen a/d lek • In het Cultuurhuis in Krimpen a/d Lek is er woensdag 29 maart om 19.30 uur weer een bingo. Er worden tien rondes gespeeld. Kaarten kosten 11,50 euro en zijn online verkrijgbaar via www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl of bij de receptie.