Afbeelding
Foto: Delta Netwerk

Alsnog aanleg glasvezel in Bergambacht en Ammerstol

Algemeen

BERGAMBACHT/AMMERSTOL • De animo was in eerste instantie niet zo groot, maar na een ‘eindsprint’ in de glasvezelcampagne kan Delta Netwerk alsnog van start gaan met de aanleg van supersnel internet in Bergambacht en Ammerstol.

“We gaan ook in deze twee kernen glasvezel aanleggen en zullen hier meteen alle adressen die in aanmerking komen vrijblijvend van een glasvezelaansluiting voorzien”, meldt Marcel Dekker namens Delta Netwerk. 

Voorbereidend
In Schoonhoven, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek is het glasvezelbedrijf al begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van glasvezel. In Bergambacht en Ammerstol zal naar alle waarschijnlijkheid na de zomer gestart worden.

Dekker: “Dit begint met een schouw om te kijken waar de aansluiting in de woningen kan worden geplaatst. Vaak is dit in de meterkast, maar het kan ook op een andere locatie in de woning. Alle inwoners in Bergambacht en Ammerstol die in aanmerking komen voor glasvezel worden persoonlijk geïnformeerd. De aansluiting zelf is kosteloos en vrijblijvend.”

Delta Netwerk legt door heel Nederland glasvezelnetwerken aan en is onderdeel van Delta Fiber.