Afbeelding

Kinderkledingbeurs op Rudolf Steinerschool

Algemeen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Enthousiaste ouders van leerlingen op de Rudolf Steinerschool in Krimpen aan den IJssel organiseren op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart een kinderkledingbeurs.

Op de beurs kan iedereen die wil voorjaars- en zomerkleding inbrengen. De verkoop wordt geregeld door de vrijwilligers. 70% van de opbrengst is voor de inbrenger en 30% komt ten goede aan de school en daarmee dus de kinderen. 

Inbrengers kunnen zelf kiezen of zij de niet verkochte kleding retour willen of niet. De kleding die zij niet retour willen gaat naar goede doelen. 

Shoppen
Uiteraard is iedereen welkom om op 17 en 18 maart te komen shoppen aan de Memlingstraat 2 te Krimpen aan den IJssel. Vrijdag om 18.30 uur openen voor het eerst de deuren van de aula om te winkelen; bezoekers kunnen er tot 21.00 uur terecht. Ook op zaterdagochtend is de beurs open, en wel van 10.00 tot 12.30 uur. Er kan overigens enkel contant worden betaald.

Om de beurs mogelijk te maken zijn de vrijwilligers nog op zoek naar kledingrekken. Wie deze te leen heeft wordt verzocht dit aan te geven. 

Voor meer informatie of een verkoopnummer: speelgoedbeursrudolfsteiner@gmail.com