Afbeelding

Cameretten Finalistentour in Theater Concordia

Algemeen

HAASTRECHT • De Cameretten Finalistentour doet zaterdag 18 maart (20.15 uur) Theater Concordia te Haastrecht aan. Kaarten à 17,50 euro zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Cameretten is inmiddels uitgegroeid tot hèt onafhankelijke podium waar nieuw aanstormend cabarettalent zich presenteert voor publiek, jury en pers, met aansprekende winnaars als Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Bert Visscher en Ronald Goedemondt. De cabaretiers tijdens de Cameretten Finalistentour hopen in hun voetsporen te treden:

Joey & Dave – Verbrand je vingers niet
Twee broers die na het overlijden van hun ernstig zieke vader maar aan één ding konden denken: daar zit een voorstelling in! Als dat geen leuke avond wordt…

Yunus Aktas – De Kennismaking
Een jongeman die probeert uit zijn comfortzone te stappen, maar merkt dat hij daardoor in situaties belandt waar hij geen controle over heeft.

Selma Visscher – Ik ben het maar
De in Groningen opgegroeide Selma Visscher leerde al vroeg het lokale mantra ‘nait soezen’. Oftewel: niet zeuren. Dus daarom doet ze dat zeuren nu maar in het theater. Met een doortastende onverschilligheid en sociaal ongewenste liedjes banjert ze de kleinkunstarena binnen. Want als je er nog over kunt zingen, dan valt het allemaal nog best mee.