Stolwijk geeft voorsprong weg

stolwijk • Stolwijk speelde na een 2-0 voorsprong met 2-2 gelijk tegen het Goudse GSV. Na een uur spelen schoot Stolker Nick Deelen bij de meer dan verdiende 2-0 stand de bal via de onderkant van de lat achter de Goudse doelman. De bal caramboleerde door het effect echter weer terug het veld in. Vriend en vijand zagen dat de bal achter de doellijn geweest was. Alleen de scheidsrechter had geen goal geconstateerd. Hij liet tot ontsteltenis van Stolwijk-trainer Marco Lange doorspelen. "Tja, dat is de pech van de hekkensluiter,” merkte hij na afloop op. "We hadden voor rust een grotere voorspong moeten nemen. De 2-1 viel na een goede Goudse aanval, maar de gelijkmaker had in de laatste minuten nooit mogen vallen."