'Beestachtig leuke activiteiten' in winkelcentrum Crimpenhof

krimpen a/d ijssel • Van zaterdag 25 februari tot en met zaterdag 25 maart kunnen kinderen meedoen aan een 'Beestachtig leuke interactieve speurtocht' in winkelcentrum Crimpenhof. Gekoppeld aan de speurtocht organiseert het winkelcentrum ook een Beestachtigleuke dag op woensdag 1 maart.

Vanaf zaterdag 25 februari zijn onder andere in de etalages van de winkels in en rondom het winkelcentrum elf dieren verstopt. Bij ieder dier hangt een poster met daarop een QR-code. Door deze te scannen met een mobiele telefoon kunnen de kinderen op zoek naar de dieren. Bij ieder dier wordt een vraag gesteld en komen de kinderen achter leuke weetjes. 

Kinderen die alle elf de dieren gevonden hebben, kunnen iets lekkers ophalen bij de Candyshop. Ook maken ze kans op één van de tien supergrote knuffels. 

Spellen
In de Krokusvakantie -op woensdag 1 maart, van 10.00 tot 17.00 uur-, organiseert winkelcentrum Crimpenhof een 'Beestachtigleuke dag'. Kinderen kunnen meedoen aan vele gratis activiteiten, zoals zes grappige spellen (waaronder Bonito voeren, Bibberleeuw en zebrahoefijzer gooien). Als de kinderen de zes spellen goed hebben afgerond, kunnen ze bij de Hema met hun volle stempelkaart een traktatie ophalen.

Daarnaast kunnen ze zich laten schminken als hun favoriete dier, een glittertattoo laten zetten en een ritje op een jungledier maken. De activiteiten staan verspreid door het hele winkelcentrum.

Uitreiking
Na 25 maart worden de prijswinnaars van de tien supergrote dierenknuffels bekendgemaakt via de website en social media-kanalen van Crimpenhof. De te winnen megagrote knuffels staan in de etalage tegenover Gego Expert.

q www.crimpenhof.nl