• De verkoopmedewerksters van Mama's Mooiste.
• De verkoopmedewerksters van Mama's Mooiste. Foto: John Wijntjes

Mama’s Mooiste nóg leuker

Zakelijk

LEKKERKERK • Mama’s Mooiste is nu nóg leuker. Vrijdag heropende de Lekkerkerkse winkel na een verfrissende upgrade.

Aan positieve reacties geen gebrek. Niet alleen de verfriste winkel scoorde veel enthousiasme, ook de nieuwe voorjaarscollectie in baby, peuter-, kleuter- en tienerkleding zorgde voor vrolijke gezichten. 

Update
“Er is de afgelopen weken hard gewerkt om de winkel een update te geven”, vertelt Susanne de Geus, samen met haar moeder Lidy verantwoordelijk voor Mama’s Mooiste én het even verderop in Lekkerkerk gelegen Flirt Fashion. “Met het juiste resultaat, zo horen we ook van onze klanten. Ze vinden de winkel mooi en zijn enthousiast over de flinke uitbreiding van onze collecties met verschillende nieuwe merken. Die enthousiaste reacties geven ons weer een boost. Want voor onze klanten doen we dit.”

Tijdens het drukbezochte heropeningsweekend in de winkel aan de Kerkweg 1 in Lekkerkerk was er voor iedere klant een leuk cadeautje. 

Chase
Op zaterdagochtend kwam als speciale verrassing voor de kids Chase van het populaire Pow Patrol een uurtje bij Mama’s Mooiste langs om met de kinderen op de foto te gaan. Ook dat leidde tot vrolijke taferelen en flink wat glunderende koppies.

Voorjaarscollectie
“En natuurlijk waren veel mama’s en grootmama’s nieuwsgierig naar onze nieuwe voorjaarscollectie”, vertelt Susanne de Geus. “Naast de merken die we al voerden met Mama’s Mooiste hebben we nu ook verschillende nieuwe leuke en aantrekkelijke labels aan ons assortiment toegevoegd, waaronder Vero Moda GIRLS, Litttle Dutch en Rammelaartje. De keuze is dan ook flink toegenomen en we merkten op de eerste twee dagen na de heropening meteen dat die uitbreiding zeer gewaardeerd wordt.”

Genieten
“Tenslotte zijn we gegroeid in ons aanbod in accessoires, speelgoed en cadeautjes. Ik zou willen zeggen: kom vooral eens kijken. Het klantgerichte advies van ons team krijg je er gratis bij.”

Jan Timmer