Afbeelding
Foto: aangeleverd

Rederijkerskamer Excelsior doneert aan Team Krimpenerwaard

Algemeen

STOLWIJK • De Stolwijkse Rederijkerskamer Excelsior steunt Alpe d’HuZes. Een deel van de opbrengt van de kaartverkoop van de nieuwe komedie ‘Zadelpijn en ander damesleed’ gaat naar Team Krimpenerwaard, dat begin juni weer deelneemt aan het benefietevenement voor KWF kankerbestrijding.

‘Zadelpijn en ander damesleed’ is gebaseerd op de debuutroman van Liza van Sambeek. Het door Wiske Sterringa bewerkte verhaal geeft een realistisch beeld van een groep van zes vriendinnen die jaarlijks op fietsvakantie gaat in Frankrijk. Alle deelneemsters brengen hun eigen ‘rugzakje’ met problemen, kwaaltjes en frustraties mee hetgeen leidt tot soms hilarische momenten maar ook een inkijkje geeft in de realiteit van hun bestaan.

De regie is in handen van Ben Zwinkels, de rollen worden gespeeld door Natascha Molenaar-van Wijk, Esther van Doorn, Louise van den Bergh, Sindy Spruijt, Conny van Leeuwen en Mandy van den Berg.

De voorstellingen zijn op 24, 25, 31 maart en 1 april in zaal Het Kwartier, de aanvang is steeds om 20.30 uur. Tickets zijn te reserveren via de website van de vereniging