Verduurzamen en seniorenwoningen

stolwijk • Groen Wonen Vlist laat de komende vijf jaar 400 woningen verduurzamen. Tevens wordt ingezet op de doorstroming van senioren, die nu nog alleen in een eengezinswoning wonen. "Voor deze groep moeten meer seniorenwoningen komen”, zegt Gerwin Kamps (zie ook artikel hiernaast). "Als dat lukt, kunnen we de wachttijden voor een woning verlagen. Voor de twaalf nieuwe woningen in de Frans Halsstraat komen vijf voormalige bewoners in aanmerking. Vier bewoners van de huidige Rembrandtlaan hebben aangegeven daarheen te willen verhuizen. Voor de drie overige wooneenheden is ook genoeg animo. Op de website www.wonenindekrimpenerwaard.nl kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een nieuwe of bestaande (beschikbaar komende) woning.”


Benefietdiner voor Armoede Fonds 

lekkerkerk • Lionsclub Domaine des Dames organiseert op zaterdag 25 maart in Amicitia te Lekkerkerk een Benefietdiner om geld op te halen voor het Armoede Fonds. Het belooft volgens de organisatie een bijzondere avond te worden met een aantrekkelijk diner en muzikale omlijsting. Daarnaast is er een veiling met diverse items. Dit alles voor 75 euro per couvert inclusief een aperitief, exclusief de drankjes. Aanmelden kan via: aanmeldenddd@hotmail.com Meer informatie: www.krimpendomainedesdames.lions.nl.


Dameskledingbeurs

lopik • In dorpshuis de Schouw te Lopik wordt vrijdag 24 maart een ‘all seasons vintage dameskledingbeurs' georganiseerd. Dames die hun eigentijdse kleding, tassen, sieraden, sjaals en hoeden willen verkopen kunnen een verkooplijst aanvragen via kledingbeurslopik@hotmail.com. De verkopers prijzen zelf hun kleding (90% hiervan is voor de verkoper, 10% voor de organisatie). De verkoop is op vrijdag 24 maart van 15.00 tot 21.00 uur. Betaling dient contant te gebeuren.