• Lieke Nobel (Univé) en Jan Timmer (MEVE).
• Lieke Nobel (Univé) en Jan Timmer (MEVE).

Univé sponsort Met-Elkaar-Voor Elkaar

regio • Univé gaat het G-zwemmen en de G-soos van stichting Met-Elkaar-Voor-Elkaar als hoofdsponsor ondersteunen. 

Afgelopen week werden in het pand van Univé aan de Lopikerstraat in Schoonhoven de handtekeningen onder de verbintenis gezet.
Met-Elkaar-Voor-Elkaar organiseert in de Krimpenerwaard al zo'n twintig jaar tal van activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Zoals G-voetbal, een G-Orkest, G-jazzdans, G-zwemmen en de maandelijkse G-soos. "Mooie maatschappelijke initiatieven die een grote groep mensen veel plezier oplevert,” zegt Lieke Nobel, ledencoördinator van Univé. "We hoefden dan ook niet lang na te denken toen het woord sponsoring voorbij kwam in relatie tot deze stichting, die net als wij middenin de samenleving staat en echt iets betekent voor een ander. Met Univé ondersteunen we vanaf nu het G-zwemmen en de G-soos.”
"Daar zijn we enorm blij mee”, reageert Jan Timmer, voorzitter van de geheel uit vrijwilligers bestaande stichting Met-Elkaar-Voor-Elkaar. "Met het sponsorschap van Univé komen we wat ruimer in ons jasje te zitten en dat is fijn gezien de stijgende kosten van onder meer het zwemuur in Krimpen aan den IJssel. Daarnaast kunnen we het hiermee nét even gezelliger maken voor de bezoekers van onze maandelijkse G-soos in De Drie Maenen te Ouderkerk. We kunnen ze nu bijvoorbeeld een lekkere snack of een gratis drankje aanbieden."