Meiden welkom bij Meidengroep

krimpen a/d ijssel • Meiden van 12 t/m 16 jaar zijn welkom bij de tweemaandelijkse meidengroep in De Tuyter te Krimpen aan den IJssel.

Gro-up jongerenwerker Madelief van der Erve organiseert activiteiten waar meiden zich bij kunnen aansluiten: “Het is een plek waar meiden nieuwe vriendschappen kunnen opdoen en helemaal zichzelf kunnen zijn. De meidengroep ontmoet elkaar twee keer per maand bij het jongerencentrum in de Tuyter. Daar zijn ze creatief bezig. Ze volgen workshops en gaan met make-up aan de slag. We chillen en kletsen met elkaar over verliefdheid, vriendschap en school. Allerlei thema’s maken we bespreekbaar." 

Madelief nodigt meiden uit ook om te komen: “Meiden van twaalf tot en met zestien jaar zijn welkom." Aanmelden kan door te appen (06-27856019) of mailen (madelief.vandererve@gro-up.nl). 


Fotogroep Schoonhoven

schoonhoven • Fotogroep Schoonhoven zoekt nieuwe leden. Het maakt daarbij niet uit of men een professionele foto-uitrusting heeft of ‘alleen’ een smartphone gebruikt. Iedere maand staat een ander thema centraal. Aan de hand van dat thema worden de foto's gemaakt. Ook zijn er praktijkmiddagen, waarop de groep op stap gaat. Deze foto's worden ook besproken. De fotogroep is eenmaal in de veertien dagen, op donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Meer informatie en aanmelden: WelZijn Krimpenerwaard, 085-0662370 of activiteiten@welzijnkrimpenerwaard.com