Matinee met De IJsselmannen

lekkerkerk • In het Dorpshuis te Lekkerkerk, voorheen partycentrum Amicitia, wordt op de zondagen 19 en 26 maart weer de jaarlijkse matinee gehouden, waarbij shantykoor De IJsselmannen en het dameskoor Betty Foks afwisselend zingen. Aanvang: 14.30 uur. Kaarten kosten zes euro per stuk en zijn te koop bij boekhandel Sanorma te Lekkerkerk. Reserveren via telefoonnummer 06-51353515 of op www.de-ijsselmannen.nl.


Krimpen Zingt-dienst in Fonteinkerk

krimpen a/d ijssel • In de Fonteinkerk (voorheen De Ark) aan de Burgemeester Aalberslaan 41 te Krimpen aan den IJssel is er op zondag 19 februari om 18.30 uur een Krimpen Zingt-dienst. 

Na een grondige verbouwing is eind november de kerk weer in gebruik genomen. Het wordt de eerste Krimpen Zingt-dienst in de Fonteinkerk met als voorganger ds. Arenda Haasnoot uit Spijkenisse. Zij wordt veel gevraagd voor bijzondere diensten en was vaker te gast in een Krimpen Zingt-dienst. Aan deze dienst werkt mee het mannenensemble The Martin Mans Formation. Zij zijn bekend door hun vele optredens in het gehele land en zijn ook regelmatig te beluisteren tijdens televisie-uitzendingen met koorzang. Naast de mannenzang is er ook samenzang van bekende liederen. Voor begeleiding zorgen organist Everhard Zwart en pianist Martin Mans. Tien minuten voor aanvang van de dienst start al de samenzang.


'Repeat of niet?'

berkenwoude • In cultureel centrum De Zwaan in Berkenwoude is er op vrijdag 10 februari vanaf 20.00 uur een bijeenkomt rond het thema 'Repeat of niet? Christen en popmuziek'. Spreker is Marcel Vroegop. Iedereen is welkom. Gratis drinken met wat lekkers.