Gespreksgroep voor partners van dementerenden

regio • Binnenkort start een gespreksgroep voor partners van dementerenden. De bijeenkomsten worden georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg van WelZijn Krimpenerwaard. 

Het zorgen voor iemand met dementie kan veel vragen oproepen. Wat is dementie precies? Doe ik het wel goed? Wat staat me te wachten? Deelnemers aan de gespreksgroep ontmoeten lotgenoten, mensen die tegen dezelfde vragen en twijfels aanlopen. De bijeenkomsten hebben een ontspannen karakter en deelnemers kunnen informeel in gesprek gaan. De bijeenkomsten worden begeleid door een mantelzorgconsulent. Belangstellenden bepalen gezamenlijk de onderwerpen. De bijeenkomsten vinden plaats op de laatste dinsdag van de maand: 28 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei en 27 juni, steeds van 14.00 tot 15.30 uur in De Brug, Pasteurweg 100 te Schoonhoven. Een groep bestaat uit acht tot tien deelnemers en een begeleider. Deelname is gratis. Voor meer informatie over de gespreksgroep of aanmelden: welzijnsadviseur Sandra Timmer, 06-14887810/mantelzorg@welzijnkrimpenerwaard.com.


Hulp bij aangifte belasting

krimpen a/d ijssel • FNV-leden kunnen weer gebruik maken van de belastingservice van de vakbond. Vanaf 13 februari is het mogelijk om een afspraak in te plannen via de website www.afspraakmakenfnv.nl of telefonisch (088-3680368).Voor vragen: 06-83806961/fnvbskrimpen@gmail.com