Afbeelding
Foto: Janet de Graas

Naam: Mario Wagenaar. Leeftijd: 38. Woonplaats: Schoonhoven. Beroep: coördinator Universiteit Utrecht.

Mario  zingt graag in zijn vrije tijd en speelt toneel (ook musicals). “Het zingen is wel pas in de coronatijd begonnen. Daarvoor heb ik een paar keer in een musical gezongen en via het Cultuur Station heb ik enkele keren mogen ‘shinen’ op het podium.”

Mario laat zich op muziekgebied graag verrassen. “Ik ben van alle markten thuis, denk ik. Als ik echt iets moet kiezen, kom ik bij onder andere Coldplay, Chef'Special en Kensington uit. Qua concerten vond ik die van Michael Bublé en Coldplay fantastisch, maar optredens van Kraantje Pappie of Broederliefde waren ook een feest. En dan vergeet ik nog de Rolling Stones en het laatste optreden van Thé Lau…”

Mario hoopt in de Stem van de Waard zover mogelijk te komen. “Maar voor mij spelen ook zeker de podiumervaring en het zingen met de band mee. Daarbij ben ik heel benieuwd hoe ik mijn stem nog meer kan ontwikkelen met mijn zangcoach. Ik hoop beter te worden als zanger om zo mezelf, maar ook het publiek te verrassen. Doelen of dromen op muziekgebied zijn een avondvullende show met een liveband.”