• Jeroen (l) en Tom Kruiper.
• Jeroen (l) en Tom Kruiper.

Jeroen en Tom Kruiper vormen nieuwe directie Flex Film

Zakelijk

SCHOONHOVEN • Jeroen en Tom Kruiper vormen sinds 1 januari de nieuwe directie van  Flex Film International BV. Ze volgen hiermee Marcus en Monique Gillioen op, die een stap terugdoen. Daarnaast zijn de twee broers ook aandeelhouder van de in Schoonhoven gevestigde onderneming geworden. 

Jeroen Kruiper is sinds eind 2020 werkzaam binnen het bedrijf; Tom ruilde in het voorjaar zijn werk als consultant in voor de functie van managementtrainee bij Flex Film. “Met nieuwe energie willen we de komende jaren de volle potentie van Flex Film benutten en daar waar mogelijk nog verder verbeteren”, zegt Jeroen. “Samen met Tom wil ik verdergaan waar we met Marcus, Monique en het team gebleven zijn.”

Marcus en Monique Gillioen namen tien jaar geleden Flex Film over van de vader van Jeroen en Tom, die het bedrijf 26 jaar geleden begon. Met de nieuwe directiewissel is de cirkel dus rond.

Flex Film
Flex Film biedt verpakkingsoplossingen voor food en non-food producten. Vanuit Schoonhoven werkt het bedrijf voor een uiteenlopende klantenkring in Nederland en België.

Met het oog op de toekomst zien de broers qua duurzaamheid een grote uitdaging: “Het verkleinen van de plastic vervuiling is iets waar wij veel tijd in steken”, zegt Tom. “Wij proberen in alle verpakkingsoplossingen die we bedenken duurzaamheid een centrale rol te laten spelen”. 

Jeroen: “Denk aan dunner, biobased en recyclebaar plastic. Wij hopen als jonge ondernemers de komende jaren een bijdrage te leveren aan een circulaire economie. Een grote uitdaging is dan om te werken met een verpakkingsoplossing die enerzijds duurzaam is, maar anderzijds ook rekening houdt met twee andere grote thema’s: voedselveiligheid en -verspilling. Om voor elke klant de juiste oplossing te vinden is veel kennis nodig.”

Flex Film International BV is gevestigd aan de Achterwetering 35 te Schoonhoven.