Afbeelding
Foto: John Wijntjes

Krimpense Maan voor Suzanne Kragten-Heerdink en Lotte van Amen

Algemeen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Suzanne Kragten-Heerdink en Lotte van Amen ontvingen zaterdag uit handen van wethouder Kirsten Jaarsma de gemeentelijke Krimpense Maan. 

De uitreiking was tijdens het nieuwjaarsgala van de Christoffel Parochie, H. Maria Koningin (de Bron). Tijdens het gala is stilgestaan bij al het werk wat zij hebben gedaan voor JOKO, het jongerenkoor van de Parochie.

Beide dames hebben na vijftien jaar besloten te stoppen met hun bestuursfunctie. Ze hebben veel betekent voor JOKO, de Parochie en met name de Bron. Tijdens corona hebben ze werk gemaakt van een alternatieve kerstviering en een kerstfilm. Daarnaast hebben ze diverse liederen voor de online vieringen geschreven. Ook organiseerden ze een kamp en een ‘hollybollenactie’ om geld in te zamelen voor de parochie. En dat naast de concerten met het jeugdkoor wat voor verbondenheid zorgde.

De Krimpense Maan kent de gemeente toe aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren. Maar ook aan verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving.