• De overhandiging van de cheque.
• De overhandiging van de cheque.

Royal Kids Home steunt stichting Blije Gift

Algemeen

KRIMPENERWAARD • Royal Kids Home heeft stichting Blije Gift dinsdag een cheque van 4.000 euro overhandigd. Dit was het resultaat van een actiemaand bij de kinderopvangorganisatie ten behoeve van de stichting die gezinnen in de regio die het financieel moeilijk hebben ondersteunt. Tevens zorgt Blije Gift ervoor dat kinderen uit die gezinnen alsnog hun verjaardag kunnen vieren door een cadeau, traktaties, ballonnen en slingers te doneren.

Peuters en BSO-kinderen van de Royal Kids-locaties in Gouderak, Bergambacht, Ouderkerk aan den IJssel en Lekkerkerk hebben zich samen met de medewerkers ingezet om geld en spullen in te zamelen voor dit regionale goede doel. 

Sponsorloop
Door onder andere lege flessen in te zamelen, stroopwafels te verkopen, een sponsorloop en goede doelenmarkt te organiseren, werd een fraai bedrag verkregen. Om het initiatief extra te belonen vulde Royal Kids Home dit aan tot het ronde bedrag van 4.000 euro. Afgelopen dinsdag werd het resultaat door middel van een cheque, samen met de ook nog ingezamelde spullen, overhandigd aan Annette Koopman. “Wat een enorm bedrag, dit hadden we niet verwacht. Hier zijn we heel erg blij mee.” aldus de voorzitter van stichting Blije Gift.

Royal Kids Home had vooraf zelf ook niet bedacht zoveel geld op te halen en is trots op de medewerkers en kinderen: ‘Het helpen van anderen sluit mooi aan bij onze kernwaarden als christelijke kinderopvangorganisatie. Wij hebben ons met veel liefde en plezier hiervoor ingezet en hopen dat stichting Blije Gift veel gezinnen kan blijven helpen’.