Afbeelding
Foto: aangeleverd

Mobiele Milieustraat ook dit jaar in Krimpen

Algemeen

KRIMPEN A/D IJSSEL • De Mobiele Milieustraat staat ook dit jaar weer in Krimpen aan den IJssel. 

De verplaatsbare unit is iedere derde dinsdag van de maand te vinden op de weekmarkt aan de Nachtegaalstraat nabij winkelcentrum Crimpenhof. Inwoners kunnen er terecht voor het gratis inleveren van klein grof huishoudelijk afval dat niet bij het restafval hoort. Waaronder klein chemisch afval (zoals verfblikken en batterijen), kleine elektrische apparaten (zoals een föhn en laptop) of harde kunststoffen (zoals speelgoed en plantenbakjes). Maar ook metalen (zoals een koekenpan of ijzerdraad), hout (zoals een fotolijstje of krukje) en oud papier en karton. 

De totaal ingeleverde hoeveelheid moet ongeveer in een grote boodschappentas passen. Grotere spullen horen thuis op de milieustraat. 

De Mobiele Milieustraat is op de volgende data aanwezig van 10.00 tot 15.30 uur: dinsdag 17 januari, dinsdag 21 februari, dinsdag 21 maart, dinsdag 18 april, dinsdag 16 mei, dinsdag 20 juni, dinsdag 18 juli, dinsdag 15 augustus, dinsdag 19 september, dinsdag 17 oktober, dinsdag 21 november en dinsdag 19 december. Reserveren voor een bezoek aan De Mobiele Milieustraat is niet nodig.