Afbeelding
Foto: Aangeleverd

BoekStartdag in bibliotheek Papendrecht op zaterdag 3 juni

Nieuws

PAPENDRECHT • De bibliotheek Papendrecht heet op zaterdag 3 juni van 10:30 tot 12:30 de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders hartelijk welkom op de BoekStartdag.

De BoekStartdag is onderdeel van een breder programma: Ukkies in de bieb. Zij kunnen kennismaken met het aanbod. “Lees de eerste boekjes om samen te lezen en ontdek activiteiten voor jou en je (klein)kind zoals ‘VoorleesHelden Mini’ op woensdagochtend”, aldus de bibliotheek. “Word gratis lid van de bieb en ontvang meteen het BoekStartkoffertje, gevuld met boekjes om thuis te lezen. Of leen eerste leesboekjes uit onze speciale BoekStart collectie.”

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhalen vertellen. Het versterkt allemaal de band met je kleintje. Op jonge leeftijd in aanraking komen met taal geeft kinderen een belangrijke basis in hun verdere ontwikkeling. Ukkies die meedoen met BoekStart scoren later hoger op taal. Al na vijftien maanden zijn er positieve effecten op de woordenschat. Kijk voor meer informatie op: www.debibliotheekaanzet.nl/boekstart.