Drechtstreek-Hardinxveld
Drechtstreek-Hardinxveld Foto: Richard van Hoek

Drechtstreek voor 3e periode op vinkentouw

papendrecht • Drechtstreek heeft in de 3e klasse D op de laatste speeldag niet de beste papieren voor de derde periode, maar zit wel heel nadrukkelijk op het vinkentouw.

Er ontspon zich een aardige strijd met fysiek stevige maar faire duels. In de 42e minuut was er wat consternatie in de Hardinxveld-defensie en na het al dan niet neerhalen van de Drechtstreek-spits wees scheidsrechter Coskan gedecideerd naar de stip. Desley Tolenaar die met zijn linker de 1-0 in de touwen joeg was de gevierde man. Na rust golfde het spel op en neer en kwamen er kansen voor beide partijen. De goed keepende Drechtstreek-doelman Moesman stond de Hardinxveldse gelijkmaker in de weg. Een mogelijke penalty voor Hardinxveld werd door de scheidsrechter van dienst afgedaan als een duikelpartij.