• Die Papendörfer Musikanten.
• Die Papendörfer Musikanten. Foto: Aangeleverd

Gevarieerd Zomeravondconcert in de muziektent van Dorpsbehoud

Nieuws

PAPENDRECHT • Op vrijdagavond 2 juni vindt het eerste zomeravondconcert van 2023 plaats in de muziektent aan de Kazernestraat in Papendrecht.

Van 20.00 tot 23.00 uur treden Die Papendörfer Musikanten, Shantykoor De Admiraliteit een Pop-rockkoor Sweet Pepper op.

Die Papendörfer Musikanten is een egerländer kapel die de bezoekers in de sfeer brengt van de bergen van Oostenrijk of Zwitserland. Shantykoor De Admiraliteit biedt een keur aan bekende zeemansliedjes en pop/rockkoor Sweet Pepper heeft nummers van Alice Cooper tot Van Dik Hout en alles daar tussenin in haar repertoire. De avond wordt besloten met een gezamenlijke finale.

In de Koek-en-zopie tent worden koffie, thee, limonade en (licht) alcoholische drankjes verkocht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Dorpsbehoud, dat het concert organiseert. Er wordt gewerkt met muntjes én er kan ook met pin worden betaald. Tevens zijn er Dixi’s aanwezig.

Het concert wordt financieel mede mogelijk gemaakt door: A & G Autoservice, Vloerenstudio Papendrecht en v/h Melange Rood. Tevens dankzij de medewerking van: Dixi Sanitary Services, Elsco Drankenhandel en Het Rode Kruis, afd. Alblasserwaard. Alle werkzaamheden worden door (onbetaalde) vrijwilligers uitgevoerd.

Het tweede concert wordt gehouden op vrijdagavond 25 augustus 2023, dan met medewerking van SMOY.