Afbeelding
Foto: Bibliotheek Aanzet

Digihulp in de bibliotheek Alblasserdam

Nieuws

ALBLASSERDAM • Op vrijdag 26 mei tussen 13.00 en 14.00 uur is er digihulp in de bibliotheek Alblasserdam aan het Cortgene 2. Ook in juni wordt er op verschillende tijdstippen hulp geboden bij online regelzaken.

Door het internet kan men steeds vaker zaken vanuit huis regelen. Maar soms kun je hierin vastlopen. Vaak begint dit met het gebruik van een DigiD. Dat is bijvoorbeeld nodig bij het WMO regelen voor thuishulp of vervoer. Of een overzicht opvragen van het pensioen. In de bibliotheek helpen de medewerkers graag bij dit soort vraagstukken. Zo nodig kan er direct contact gezocht worden met instanties.

Ook met het gebruik van smartphone of tablet kan men soms tegen problemen aanlopen. En vaak hebben bezoekers vragen over het gebruik van een e-reader. Ook daar helpt de bibliotheekmedewerker graag bij. Ook in juni kan men in de bibliotheek terecht. Elke maandag van 10.00 tot 11.30 uur, dinsdag van 15.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur en is er hulp bij online regelzaken.