Tricht doet kampioensteam Papendrecht pijn

papendrecht • De voetballers van Tricht hebben zaterdag overtuigend gewonnen van het reeds kampioen geworden VV Papendrecht.

"Vooral in de eerste helft was Papendrecht kansloos en waren wij overheersend’’, aldus Tricht-leider Marcel Stam, die bijzonder tevreden was over het behaalde resultaat tegen het sterker geachte Papendrecht.

Al binnen vier minuten was het raak voor de bezoekers, Joran Smit maakte de 0-1. In de twintigste minuut verdubbelde Tim van Dijken de voorsprong voor Tricht. René van Soelen deed, tegen het einde van de eerste helft, ook nog een duit in het zakje.

Na de pauze zorgde Tim van Dijken voor de 0-4, en hij maakte hiermee zijn dertigste treffer dit seizoen. Tegen het einde van de wedstrijd deed Papendrecht nog wel iets terug.

Tricht blijft hiermee in de race in de strijd om de derde periode.