Afbeelding
Foto: Peter Verheijen

ToBe zoekt jongeren voor performance Keti Koti

Nieuws

DORDRECHT • ToBe in Dordrecht maakt een performance voor ‘Theater voor Keti Koti’ en iedereen van 12 tot en met 21 jaar kan deelnemen. Theaterervaring is niet nodig.

“Heb je meer met spoken word, dans of zang? Ook dan ben je van harte welkom om mee te doen”, meldt ToBe. Samen met theatermaker Asther Mejia-Tauwnaar werk je in zes repetities naar het optreden toe. Op vrijdag 26 mei van 18.00 tot 21.00 uur is de eerste samenkomst in het Energiehuis, de performance voor publiek is op vrijdag 30 juni.

Keti Koti betekent in het Sranantongo ‘gebroken ketenen’ en staat voor de herdenking van het slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de slavernij in Suriname en op de Nederlandse Antillen. Samen met Asther Mejia-Tauwnaar (artiestennaam AST.H.ER.) van ToBe en andere deelnemende jongeren verdiept ToBe zich in dit onderwerp en vertellen ze de verhalen tijdens de performance aan publiek.

De repetities zijn op de vrijdagen 26 mei, 2, 9, 16, 23 juni van 18.00 tot 21.00 uur en op zondag 11 juni in het Energiehuis. Op vrijdag 30 juni is de performance. Deelnemen kost eenmalig 10 euro.

Voor meer informatie en aanmelden: klant@tobe.nl of 078-6133144.