• Frank van Oordt.
• Frank van Oordt. Foto: Henk Visscher

Studiebijeenkomst met Frank van Oordt in Papendrecht over 75 jaar Israël

Nieuws

PAPENDRECHT • Op donderdag 25 mei is er in Papendrecht een studiebijeenkomst met spreker Frank van Oordt namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: ‘75 jaar Israël – God gaat Zijn ongekende gang’. De bijeenkomst vindt plaats in Kerkelijk Centrum de Ark, Rubensstraat 35 in Papendrecht. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

De terugkeer van het Joodse volk die sinds de negentiende eeuw aan de gang is en het herstel van de staat Israël in de vorige eeuw, wordt verbonden met Gods Woord. Daarin staat vele malen de belofte dat het volk weer in het land zal wonen. Frank J. van Oordt ziet aan de weg van Israël, dat het niet het werk van mensen is, maar dat het vaak gebeurt ondanks wat mensen denken of willen.

Frank J. van Oordt is directeur van Christenen voor Israël. Hij heeft 29 jaar gewerkt in het basisonderwijs als leerkracht en directeur. Van Oordt: “Sinds 1830 bidden we in onze familie voor het herstel van Israël en de terugkomst van Jezus naar de aarde.”