Vrijwilligersavond Avondvierdaagse

alblasserdam • De organisatie van de SNS Avondvierdaagse in Alblasserdam is op zoek naar vrijwilligers. Op maandag 8 mei is er een vrijwilligersavond.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de organisatie van een nieuwe editie van de Alblasserdamse avondvierdaagse. Het wandelevenement wordt dit jaar gehouden van 19 tot en met 22 juni. De organisatie doet een dringend beroep op mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger één of meer avonden te helpen bij dit wandelevenement. Vrijwilligers hebben tijdens de vierdaagse diverse taken die in goed overleg met de organisatie worden uitgevoerd.

Verkeersregelaars regelen op een vast punt het verkeer en zorgen zo voor de veiligheid van de wandelaars. Vrijwilligers worden formeel aangesteld als bevoegd verkeersregelaar nadat zij een korte online cursus hebben afgerond.

Ook service-vrijwilligers zijn nodig. Zij zorgen voor de opbouw van het evenemententerrein en verlenen hand- en spandiensten op facilitair gebied. Op de route verzorgen ze het uitdelen van goederen en/of consumpties. Verder bemensen zij de tenten op de startlocatie, verrichten ze controles onderweg, delen ze routes uit, geven ze aanwijzingen en onderhouden ze waar nodig contact met de organisatie.

Alle vrijwilligers zijn welkom op de informatieavond op 8 mei om 19.30 uur in Landvast (Haven 4) in Alblasserdam. Meer info is verkrijgbaar via: a4d-alblasserdam@hotmail.com of www.avd-alblasserdam.nl.