• Drechtstreek - SC Gastel (2-0).
• Drechtstreek - SC Gastel (2-0). Foto: Piet van Beest

Drechtstreek bekert verder na 2-0 op Gastel

papendrecht • Drechtstreek is er in geslaagd om weer een ronde verder te komen in de bekercompetitie. Tegenstander SC Gastel werd gedecideerd opzij gezet met een 2-0 zege. Drechtstreek, dat door dit resultaat de laatste acht bereikte, startte de wedstrijd zonder een aantal vaste basisspelers, maar met onder andere jeugdspelers Jordy van Walsem en Job Bikker en routinier Jan Aibasa in het elftal, was de blauw-witte brigade onder leiding van waarnemend coach Buddy Vogel de bovenliggende partij. De rust werd ondanks een aantal kansen met een 0-0 stand ingegaan. Na rust was het Drechtstreek dat meteen de toon zette. Mark Kunst, ingevallen na lang blessureleed, wist vanuit een toegekende penalty te scoren. Een fraaie corner van jeugdspeler Tim Martens was het slotakkoord. De messcherp aangesneden bal viel fraai, met een laatste tikje van Desley Tolenaar, bij de tweede paal binnen.