Papendrecht-Streefkerk
Papendrecht-Streefkerk Foto: Richard van Hoek

Papendrecht wint na snelle achterstand

papendrecht • Ondanks een snelle 0-1 achterstand is 2H-koploper Papendrecht tegen streekgenoot Streefkerk niet echt in de problemen gekomen.

Een slappe start en matig verdedigen betekende in de 7e minuut een verrassende voorsprong 0-1 voor Streefkerk. Papendrecht was meteen weer bij de les en kon in de 18e minuut via Jarden van Eck (assist Daniel van Gorp) de 1-1 noteren. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft, met het inbrengen van Xavier Leenheer, was de balans weer terug op het Papendrechtse middenveld. Djerrel Saffignani kon in de 47e minuut de 2-1 voorsprong op het scorebord zetten. Aanjager Leenheer kon tot zijn genoegen zien dat met de 3-1 in de 67e minuut van Jarden van Ek en de 4-1 in de 75e minuut van Jilroy Ruiz de uiteindelijk verdiende 4-1 overwinning en de daarbij behorende driepunter bij de trotse koploper in Papendrecht bleven.