• David van Kwawegen tussen de jubilarissen.
• David van Kwawegen tussen de jubilarissen. Foto: Aangeleverd

Bijeenkomst Samen Sterk in De Spil

papendrecht • Ouders van kinderen met een psychische kwetsbaarheid zijn welkom op woensdag 5 april van 09.30 tot 11.30 uur in De Spil aan de Stellingmolen 184 in Papendrecht. De bijeenkomst sluit aan bij het thema van de autisme week: ‘Hoe uniek ben jij?’.

Vaak ligt de nadruk op de psychische kwetsbaarheid en wat daardoor allemaal niet goed gaat. Maar iedereen is anders en dus zijn ook deze kinderen uniek. Het gaat in de bijeenkomst om talenten, kwetsbaarheden en behoeften. En: welke stigma’s zitten in de weg bij het vinden van zorg, onderwijs, werk, het leggen van contacten of het krijgen van dat beetje hulp dat het verschil kan maken om mee te doen in de maatschappij?

Aanmelden kan door even een mailtje te sturen naar
samensterk@ouderszhz.nl.


Voorzitterswisseling en jubilarissen bij Soli Deo Gloria 

alblasserdam • Tijdens de algemene ledenvergadering van christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam heeft David van Kwawegen de voorzittershamer overgedragen aan Joël van Driel.

“Het is goed om ruimte te bieden aan jonge ambitieuze mensen die de vereniging weer een stapje verder kunnen brengen”, aldus van David van Kwawegen, die terugkijkt op negen jaar voorzitterschap, waarin de vereniging bepaald niet stilgestaan heeft.
Aansluitend aan de vergaderingen werd stilgestaan bij de huldiging van Jubilarissen. Christel van Utrecht en Linda v.d. Poel waren 12,5 jaar lid van de vereniging, Liesbeth van Utrecht werd gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap en Jeroen van der Poel vierde zijn 40-jarig jubileum bij de vereniging. Een foto van de jubilarissen met de voorzitter staat onder dit artikel.