woensdag 29 maart

'Hendrik Groen, opgewekt naar de eindstreep'
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht wordt op woensdag 29 maart vanaf 20.15 uur 'Hendrik Groen, opgewekt naar de eindstreep' uitgevoerd, met Beau Scheider in de hoofdrol. Entree bedraagt 33 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

donderdag 30 maart

Concert van jongerenband Salted in De Pion
20:00, Alblasserdam, De Pion. Beginnende gospelband Salted. Bestaande uit jonge mensen uit Alblasserdam, verzorgen op donderdag 30 maart een concert in buurthuis De Pion aan de Waalsmondelaan in Alblasserdam. Salted speelt muziek uit aanbiddingsbundels zoals Opwekking, maar ook muziek uit bijvoorbeeld het album Holy Water van We the Kingdom en Worship songs van Make Room. Het concert begint om 20.00 uur. Ontvangst in de Pion is vanaf 19.30 uur met koffie. In verband met de beperkte ruimte is toegang alleen mogelijk na opgave via de website van de Pion. Daarop staan ook aanvullende gegevens: www.pion-alblasserdam.nl.

vrijdag 31 maart

Lentebingo bij VV Papendrecht
19:30, Papendrecht, kantine vv Papendrecht. Op vrijdag 31 maart organiseert voetbalvereniging Papendrecht een gezellige Lentebingo. Iedereen is welkom. Mede dankzij sponsors Mitra De Nieuwe Bourgondiër, Jumbo Papendrecht en Ron's Bloemen- & Kadosjop kunnen leuke prijzen gewonnen worden. De kantine gaat om 19.00 uur. De bingo begint om 19.30 uur. Aanmelden kan via acties@vvpapendrecht.nl.

Paasconcert met Gerald Troost in de Sionskerk
20:00, Papendrecht, Sionskerk. Gospelzanger Gerald Troost verzorgt op vrijdagavond 31 maart in de Sionskerk aan de Rubensstraat 35 in Papendrecht een Paasconcert. Muziekgroep SOL van de Sionskerk werkt mee aan het concert door een aantal samenzangnummers te begeleiden. De collecteopbrengst van de avond is bestemd voor Oekraïne. Het concert start om 20:00 uur. Tickets zijn te bestellen via: https://zingenindekerk.nl/evenementen/gerald-troost-papendrecht/bestellen/

Optreden Evergreen Top 1000 Live Band
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. De Evergreen Top 1000 Live Band verzorgt op vrijdag 31 maart vanaf 20.15 uur een optreden in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht, met liedjes van onder meer The Beatles, Eagles, Bee Gees, Elvis Presley, Tom Jones en Elton John, maar ook Nederlandstalige hits van Wim Sonneveld, Rob de Nijs en Boudewijn de Groot. Entree bedraagt 22 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

zaterdag 1 april

Assepoester De Musical in Theater De Willem
14:30 Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht wordt op zaterdag 1 april vanaf 14.30 uur de familievoorstelling Assepoester De Musical uitgevoerd door Van Hoorne Entertainment. Bezoekers worden uitgedaagd om verkleed naar het theater te komen en zich vóór de voorstelling aan te melden bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een meet & greet in de foyer van het theater. Entree bedraagt 22 euro. De speelduur is 75 minuten (zonder pauze). Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

Optreden Zanger Ray na Papendrecht-Streefkerk
16:15, Papendrecht, Slobbengors. Op zaterdag 1 april speelt de hoofdmacht van voetbalvereniging Papendrecht tegen Streefkerk de eerste thuiswedstrijd van de lente. Vanwege dit feit zal zanger Ray na afloop van de regioderby een optreden verzorgen. Belangstellenden zijn welkom om vanaf 14.30 uur te kijken naar de wedstrijd van Papendrecht tegen Streefkerk en daarna te genieten van het optreden van Zanger Ray.

Paasconcert 'Hij was Een van ons'
20:00, Alblasserdam, Grote Kerk. Op zaterdag 1 april en op Stille Zaterdag 8 april wordt het paasconcert 'Hij was Eén van ons' uitgevoerd in de Grote kerk aan de Cortgene in Alblasserdam. Meer informatie staat elders op deze pagina.

Soli meets Lunette in Landvast
20:15, Alblasserdam, Landvast. Op zaterdag 1 april organiseert muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam een uniek concert in samenwerking met de dames van het Lunette Saxophone Quartet.Lunette werd in 2016 opgericht aan het Artez conservatorium Zwolle. Lunette wordt gevormd door vier jonge artistieke dames die een passie delen voor het bespelen van de saxofoon. Hun verschillende karakters vullen elkaar perfect aan en maken er een dynamische groep van.Het fanfareorkest onder leiding van dirigent Jurgen Nab staat deze avond samen met Lunette garant voor een avond mooie muziek. De ensembles zullen zich afzonderlijk van elkaar en ook gezamenlijk presenteren. Toegangskaarten zijn voor 7,50 euro verkrijgbaar via de website van Soli Deo Gloria: www.sdgalblasserdam.nl. Aanvang van het concert is 20.15 uur.