Zakelijke winst vv Papendrecht

heukelum • Papendrecht heeft zaterdag een zakelijke 0-3 zege geboekt bij Heukelum. Papendrecht speelde niet groots, maar wond dus wel ruim. Via Jurvenny Bernadina was het in de 30ste minuut 0-1. De goed op dreef zijn de Jarden van Ek kon in de 37e minuut de 0-2 noteren. Na de rust konden beide partijen niet echt potten breken en bleef de 0-2 stand lang op het scorebord staan. In de laatste minuut scoorde Donovan Steward 0-3.


Drechtstreek maakt het zich moeilijk

papendrecht • Drechtstreek heeft zaterdag met 3-2 gewonnen van hekkensluiter Dilettant. In de negentiende minuut kwam Drechtstreek via een schot van Semescen op 1-0. Dilettant kon na zeer matig ingrijpen in de blauw-witte defensie de 1-1 noteren. In de 39ste minuut was het Desley Tolenaar die met een fraai schot na een even zo mooie actie de 2-1 liet noteren. Na rust stonden paal en lat een grote voorsprong voor Drechtstreek in de weg, waarna wederom Semescen alsnog de 3-1 noteerde. Op het moment dat Drechtstreek dacht door te drukken was het invaller Kelly Declan die bijzonder fraai de aansluitingstreffer wist te noteren. Het werd nog even billenknijpen,  maar de zege kon toch over de streep worden getrokken.


Nipte maar kansloze nederlaag 

oud-beijerland • Hoewel de stand 1-0 anders doet vermoeden heeft Nieuw Lekkerland zaterdag geen aanspraak kunnen maken op een resultaat op bezoek bij SHO.


De Zwerver geeft zege uit handen

kinderdijk • De Zwerver heeft zaterdag ongelukkig gelijkgespeeld tegen DCV. In Kinderdijk werd het 2-2.