Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Havenfestival herstelt de toneelavond in ere tijdens komende feestweek

Algemeen

ALBLASSERDAM • Het programma van het Havenfestival krijgt steeds meer vorm. De toneelvoorstelling wordt weer in ere hersteld op de openingsavond van het Havenfestival.

Maandag 11 september zal in Landvast een toneelstuk worden opgevoerd door toneelgroep Inter Amicos uit Dordrecht. “De keuze voor het stuk zal binnenkort worden gemaakt en dan zullen we dat melden op de site en zullen wij meer informatie geven over deze toneelgroep, die al meer dan honderd jaar bestaat”, meldt Frank van Welzenis van het Havenfestival. De voorstelling is gratis te bezoeken en kaarten zullen te zijner tijd beschikbaar zijn via Landvast.

Op dinsdag 12 september vindt de traditionele sponsorloop plaats. Dit gebeurt in nauwe samenwerking tussen DOK 11 en atletiekvereniging AAA.

Woensdag 13 september ’s middags natuurlijk weer Fritsie Duikelaar met zijn poppenkastvoorstelling en ’s avonds Het Sterkste Team, met ditmaal maximaal acht deelnemende teams. Verdere informatie en details volgen nog.

Ook zal op donderdag 14 september de Buitenfilm weer worden georganiseerd in samenwerking met Landvast.

Vrijdag 15 september de Taptoe op het terrein van CKC Kinderdijk met de volgende korpsen: DVS junioren uit Katwijk, Show en Marching Band Sint Sebastiaan Gendt een Flora Band uit Rijnsburg.

Op zaterdag 16 september natuurlijk de braderie met veel muziek en bijdragen van de volgende Shantykoren: De Vlietgrieten, Buitengaats en Shanty Landvast. Gezelligheidskoor De Klinkers zal traditiegetrouw het festival openen

In de haven komt ook stoomsleepboot Pieter Boele aanleggen en bezoekers kunnen een bezoek brengen aan dit uit 1893 beroemde schip.