Afbeelding
Foto: stock

Repair Café Papendrecht open op zaterdag 1 april

Algemeen

PAPENDRECHT • Bij het Repair Café in de kleine zaal van Residence Gerbrandy in Papendrecht zitten zaterdag 1 april weer vrijwilligers klaar van 09.00 uur tot 12:00 uur voor het repareren van kapotte spullen.

Dat kunnen bijvoorbeeld zijn: elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, kleding, computers, sieraden, naaimachines en huishoudelijke apparatuur. Ook kunnen messen, scharen, tuingereedschap en boren (behalve elektrisch tuingereedschap en betonboren) geslepen worden. Aanmelden van reperaties kan tot een half uur voor sluitingstijd.

Door het repareren wordt voorkomen dat nog goede spullen worden weggegooid. Ook geven de vrijwilligers hun reparatie kennis graag door en kunnen bezoekers elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten onder het genot van koffie of thee. De reparaties zijn gratis, maar met een gift in de fooienpot of via QR code zijn de reparateurs altijd blij. Residence Gerbrandy is te vinden aan de Gerbrandystraat 31 te Papendrecht. Voor meer informatie: www.repaircafepapendrecht.nl.