VV Nieuw-Lekkerland dendert door

ridderkerk • Nieuw-Lekkerland heeft zaterdag een 0-2 overwinning geboekt op RVVH.

RVVH trof in de groen-witte brigade, die zich onder trainer Ronald Hulsebosch tot een ware vechtmachine heeft ontplooid, een tegenstander van formaat.

Fel gestart
RVVH startte fel, maar kon niet voorkomen dat Sven Schilders met een kopbal, na een uitstekende voorzet van Tim van der Zee, de 0-1 voorsprong op het scorebord zette. RVVH zette aan maar miste voor rust een honderd procent kans. Voor een leeg doel werd jammerlijk gemist, maar ook goed keeperswerk van Nick Schutte stond de gelijkmaker in de weg en dus kon Nieuw-Lekkerland met een 0-1 voorsprong de rust bereiken.

Na rust waren er kansen over en weer maar tot echt goede doelpogingen kwamen beide partijen niet. In de 60ste minuut werd een RVVH-speler, vanwege natrappen, met een directe rode kaart van het veld gezonden.

RVVH kreeg het na het wegzenden van deze speler een steeds fanatieker spelende groen-witte eenheid tegenover zich. Jip Kegge kon in de 80ste minuut met een machtig schot aan alle onzekerheid een einde maken.

Zijn schot was voor de Ridderkerkse goalie onhoudbaar en de verdiende 0-2 score en uiteindelijke zege kon worden bijgeschreven.