Alblasserdam-Schelluinen
Alblasserdam-Schelluinen Foto: Richard van Hoek

Ontluisterende nederlaag Alblasserdam

alblasserdam • Alblasserdam, dat de laatste weken een teleurstellende reeks neerzette, trof in Schelluinen een tegenstander die er alles aan doet om uit de onderste regionen weg te komen. Het werd een ontluisterende middag voor de thuisploeg, die met 1-5 onderuit ging.

Op sportpark Souburgh was Schelluinen na vier minuten al trefzeker. Dat de defensie van Alblasserdam nog niet op orde was bleek in de zevende minuut toen het al 0-2 werd. Vanaf dat moment leek Alblasserdam zich te herstellen, maar niets was minder waar, Schelluinen liep uit naar 0-5. De 1-5 vanuit een penalty door Leroy Naaktgeboren was er een voor de statistieken en een verder scoreverloop bleef uit. ‘Dit was een Alblasserdam-onwaardige partij”, gaf de zwaar teleurgestelde trainer Umut Takac aan.