Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Concert van jongerenband Salted in De Pion

Algemeen

ALBLASSERDAM • Beginnende gospelband Salted. Bestaande uit jonge mensen uit Alblasserdam, verzorgen op donderdag 30 maart een concert in buurthuis De Pion aan de Waalsmondelaan in Alblasserdam.

Ze omschrijven zichzelf als een band door en voor jongeren. Salted speelt muziek uit aanbiddingsbundels zoals Opwekking, maar ook muziek uit bijvoorbeeld het album Holy Water van We the Kingdom en Worship songs van Make Room.

Hun muziek nodigt de aanwezigen uit om mee te zingen, iets dat bij hun publiek meestal geen moeite kost, maar ook hun solo’s zijn de moeite waard.

Deze jonge band heeft in de korte tijd dat ze bestaat al een behoorlijk professioneel niveau weten te bereiken. Maaike, Nynke, Rhodé en Danique zijn de zangeressen; verder bestaat de band uit Luuk (piano en zang), Benthe (gitaar en zang), Sophie (basgitaar), Jacco (elektrische gitaar) en Jarco (drums).

Het concert van donderdag 30 maart begint om 20.00 uur. Ontvangst in de Pion is vanaf 19.30 uur met koffie. In verband met de beperkte ruimte is toegang alleen mogelijk na opgave via de website van de Pion. Daarop staan ook aanvullende gegevens: www.pion-alblasserdam.nl.