• Gospelkoor His Voice.
• Gospelkoor His Voice. Foto: Aangeleverd

Gospelkoor His Voice doet mee met korenfestival RotjeKoor

Algemeen

ALBLASSERDAM/ROTTERDAM • Gospelkoor His Voice uit Alblasserdam doet op zaterdag 10 juni mee aan korenfestival RotjeKoor in Rotterdam. Belangstellenden om dan mee te zingen, zijn welkom.

RotjeKoor wordt georganiseerd van 12.00 tot 18.30 uur en vindt plaats in het gezellige centrum van Rotterdam. Een bruisend en sfeervol korenfestival met binnen- en buitenpodia op bijzondere en historische Rotterdamse plekken.

Wie mee wil zingen op RotjeKoor, kan naar een open repetitieavond komen op maandag 20 maart 2023. Tijdens deze open repetitieavond kun je meeluisteren en natuurlijk meezingen met het repertoire dat voor RotjeKoor ingestudeerd gaat worden.

His Voice oefent iedere maandag van 20.00 tot 22.00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg 75 in Alblasserdam.

Gospelkoor His Voice is een enthousiast koor dat vol overgave en beleving het evangelie ten gehore brengt. Het koor bestaat al sinds augustus 1996 en telt gemiddeld 70 leden. Het repertoire is zeer afwisselend. Van rustige a-capella nummers tot swingende gospels. His Voice heeft goede solisten en samen met het koor brengen zij iets unieks, een muzikale beleving. Het koor staat onder leiding van Jaco Mulder uit Emmeloord en veel van de liederen die het koor zingt zijn door hem geschreven of gearrangeerd.

Meer info op de website www.hisvoice.nl of via de mail: secretariaat@hisvoice.nl.