donderdag 9 maart

Dansvoorstelling met Oxygen
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Oxygen verzorgt op donderdag 9 maart vanaf 20.15 uur de dansuitvoering Delusion in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. Entree bedraagt 19,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

vrijdag 10 maart

Lezing over vuilnisbelt in de ruimte
20:00, Papendrecht, Streeknatuurcentrum. In het Streeknatuurcentrum aan de Matenaweg 1 in Papendrecht verzorgt dr.ir. Erwin Mooij op vrijdag 10 maart vanaf 20.00 uur voor sterrenkundevereniging Christiaan Huygens een lezing over ruimtepuin. Toegang is gratis.

Cabaret met Martijn Koning
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht verzorgt op vrijdag 10 maart vanaf 20.15 uur Martijn Koning de cabaretvoorstelling Appeltjes schillen. Entree bedraagt 21,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

zaterdag 11 maart

Verzamelbeurs
11:00, Alblasserdam, Landvast. In cultureel Centrum Landvast Haven 4 te Alblasserdam wordt op zaterdag 11 maart van 11.00 tot 15.00 uur een verzamelbeurs gehouden. Entree is gratis, ook is er catering aanwezig. Daarnaast zijn er standhouders die inkopen en taxeren.

Clive John & The Spirit Band
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht verzorgt Clive John & The Spirit Band op zaterdag 11 maart vanaf 20.15 uur de Johnny Cash Roadshow. Met volop filmbeelden en prachtige duetten van Cash en Carter. Entree bedraagt 29 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

zondag 12 maart

Live Music Café
15:00, Alblasserdam, Landvast. Zondagmiddag 12 maart is er weer het Live Music Café in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Het Live Music Café heeft altijd een vrije inloop. Het muzikale programma loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur.

Themadienst over Israël
17:00, Alblasserdam, Ichthuskerk. Op zondag 12 maart is er weer een themadienst in de Ichthuskerk Alblasserdam. Dirk van Genderen zal spreken over het thema: 'Israël en de kerk mogen elkaar tot zegen zijn'. De dienst wordt muzikaal begeleid door Praiseband Ahava uit Nieuw-Lekkerland. Aanvang is om 17.00 uur. Er is crèche aanwezig.

woensdag 15 maart

Contactmiddag Seniorenclub Alblasserdam
14:00, Alblasserdam, Landvast. Op woensdag 15 maart organiseert de Seniorenclub Alblasserdam een contactmiddag waarop ook niet-donateurs hartelijk welkom zijn. Op die middag zorgt Shantykoor Landvast voor een gezellig en muzikaal samenzijn. In de pauze is er gratis koffie of thee. Na afloop wordt er bingo gespeeld. Doordat nieuwe bestuursleden zich hebben gemeld kan de Seniorenclub blijven bestaan en is het op 15 maart niet de gevreesde laatste contactmiddag. De middag wordt gehouden in Landvast en begint om 14.00 uur, zaal open 13.30 uur.

Passieavond In de Elthetokerk
20:00, Alblasserdam, Elthetokerk. Op woensdagavond 15 maart wordt er tijdens de Passieavond in de Elthetokerk aan de Blokweerweg 22 in Alblasserdam een lezing gehouden over de mug, een klein beestje dat de nachtrust verstoort, maar ook beschouwd wordt als een gevaarlijke killer. De toegang is gratis, maar na afloop wordt een bijdrage gevraagd om de kosten van deze avond te dekken. De avond begint om 20:00 uur. In de pauze is er koffie en thee.

donderdag 16 maart

Bijeenkomst PCOB Papendrecht
14:00, Papendrecht, Elimkerk. Op donderdagmiddag 16 maart hoopt de PCOB van Papendrecht weer een bijeenkomst te houden in de zaal bij de Elimkerk aan de P.C. Hooftlaan. Tijdens deze bijeenkomst wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Na het huishoudelijk gedeelte is er een presentatie over de Mattheus Passion van J.S.Bach, die gehouden zal worden door Geert Ouweneel. Aanvang is om 14.00 uur.

Schrijver Geert Mak verzorgt lezing in Papendrecht
20:00, Papendrecht, Leonardo Hotel. Schrijver Geert Mak komt op donderdag 16 maart naar Papendrecht om zijn licht te laten schijnen op talrijke ontwikkelingen in Europa en in ons eigen land. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in het Leonardo Hotel aan de Burgemeester Keijzerweg 100 in Papendrecht. De inloop is vanaf 19.30 uur en tijdens de pauze is er gelegenheid om zijn boeken te kopen en deze te laten signeren. Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop bij de boekwinkel van de Bruna aan de Meentpassage in Papendrecht en bij het secretariaat van de CRP: w.vdhoeven@papendrecht.nl.

Veldhuis & Kemper
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht verzorgen Veldhuis & Kemper op donderdag 16 maart vanaf 20.15 uur de cabaretvoorstelling Hou dat vast. Entree bedraagt 27 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.