Drechtstreek maakt pas op de plaats

lekkerkerk • Voor de tweede keer dit seizoen liet Drechtstreek zich lelijk aftroeven door Lekkerkerk. Het werd 3-0 aan de overkant van de Lek. In de eerste helft twee gelijkwaardige ploegen met weinig kansen over en weer. In de tweede helft kwam Drechtstreek -dat acteerde zonder het door blessures afwezige middenveld-blok Groffen/Van de Graaff- na drie minuten op een 1-0 achterstand. Drechtstreek, dat van Lekkerkerk de bal mocht hebben, kwam nauwelijks tot kansen en de thuisploeg wist in de omschakeling in de 58e minuut de 2-0 te scoren. Drechtstreek probeerde het wel en liep in de laatste seconden van de wedstrijd tegen nog een tegengoal en de uiteindelijke 3-0 nederlaag aan.

De Zwerver gaat ongelukkig onderuit

terneuzen • Na de 2-1 nederlaag tegen Terneuzense Boys moet De Zwerver steeds nadrukkelijker rekening houden met rechtstreekse degradatie. Het gat met plaats elf (nacompetitie) bedraagt inmiddels tien punten.

Papendrecht speelt gelijk en loopt uit

papendrecht • Papendrecht kwam niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen Woudrichem, maar liep toch uit op de bij Tricht verliezende naaste belager EBOH. Papendrecht, dat graag wilde, was niet bij machte om het zwaar verdedigende Woudrichem een nederlaag toe te brengen.

Derde winst op rij voor Lekkerland

nieuw-lekkerland • Nieuw-Lekkerland won zaterdag voor de derde keer op rij en heeft de aansluiting met de middenmoot hervonden. In een zinderend thuisduel was het Nieuw Lekkerland dat met 3-0 over Spartaan'20 heen walste.