Drechtstreek overtuigt tegen Bergambacht

papendrecht • Na de misstap van vorige week tegen SV Meerkerk was de blauw-witte brigade van Paul Koster er alles aan gelegen om tegen Bergambacht een driepunter binnen te halen. Dat lukte overtuigend, Drechtstreek won met 4-1.

Vol overgave walste Drechtstreek de eerste 35 minuten over Bergambacht heen. Mark Kunst, als vanouds op dreef, soleerde door de Bergambachtse defensie en scoorde met een bekeken schot de 1-0. In de 22e minuut was het wederom Mark Kunst die met een fraaie kopbal ook de 2-0 wist te noteren. Max Vogelaar kon met een even zo mooie goal in de 35e minuut de 3-0 aantekenen. Na de rust kwam Bergambacht via een penalty op 3-1 en de 40-jarige alleskunner Jan Aibasa zorgde met een verwoestend schot van pakweg 28 meter voor 4-1.