De Zwerver-SHO
De Zwerver-SHO Foto: Richard van Hoek

De Zwerver en SHO delen de punten

kinderdijk • De Zwerver heeft zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld in het inhaalduel tegen SHO. De thuisploeg had even de hoop de 1-0 over de streep te trekken, maar moest uiteindelijk toch nog de (terechte) gelijkmaker incasseren.

In de eerste helft waren er weinig uitgespeelde mogelijkheden. SHO trok na rust iets feller van leer, maar het was De Zwerver dat scoorde. Na een mooie assist van Glenn Weijts was het Youssef Lambrid in de 57ste minuut die in tweede instantie de 1-0 binnenschoot. SHO profiteerde in de 75ste minuut van een miscommunicatie in defensie van De Zwerver en wist, zeker gezien het veldoverwicht, de verdiende 1-1 te scoren. Beide teams kregen na deze gelijkmaker nog wat mogelijkheden om te scoren, maar dat gebeurde niet meer.