Nieuw Lekkerland-SVOD
Nieuw Lekkerland-SVOD Foto: Richard van Hoek

Nieuw-Lekkerland swingt in 'Hulsbosch stijl'

nieuw-lekkerland • Dat het schokeffect van een nieuwe trainer kan werken bewijst Nieuw-Lekkerland sinds de rentree van Ronald Hulsbosch. Sterker nog: het in degradatienood verkerende elftal denderde zaterdagmiddag 'swingend in Hulsbosch-stijl' over SOVD'22 heen. Bij rust was het al 4-0. Eindstand 6-0. Vanaf het eerste fluitsignaal trok de thuisclub alle registers open en stond het al na een kwartier op een riante 3-0 voorsprong. Damien Müller opende het bal in de 6e minuut, gevolgd door een zeer fraai doelpunt van Wim de Jong. Hij kegelde de bal van buiten het strafschopgebied in de kruising. De trilogie werd voltooid met een eigen goal van SOVD. Het gretige Nieuw-Lekkerland kwam na 27 minuten op 4-0. Opnieuw kon Damien Müller zich laten feliciteren. Kort na de pauze pikte ook Sven Schilders zijn doelpuntje mee. Kevin van Tol bepaalde vlak voor tijd de eindstand op 6-0.