• Burgemeester Annemiek Jetten heeft ook het doek beschilderd.
• Burgemeester Annemiek Jetten heeft ook het doek beschilderd. Foto: Aangeleverd

Voor een ‘goed gesprek’ naar de bibliotheek van Papendrecht

Algemeen

PAPENDRECHT • Op dinsdagmiddag 28 februari tussen 14.00 en 16.00 uur kan men voor een ‘goed gesprek’ naar de bibliotheek in Papendrecht komen.

Jannie Nomen en Art Groenenboom zijn (elke dinsdag middag) aanwezig om te luisteren en te praten met mensen over zaken die hen bezighouden. Iedereen mag een gespreksonderwerp inbrengen en bij veel belangstelling voor een bepaald thema zal dat georganiseerd worden.

Sterk Papendrecht en de Bibliotheek AanZet zijn dit nieuwe project gestart. Eke derde dinsdag in de maand is er een spelletjesmiddag. De eerstvolgende is op dinsdagmiddag 21 februari. Belangstellenden hoeven zich niet aan te melden. De vierde dinsdag in de maand staat er een ‘goed gesprek’ op het programma. Het doel is om een huiskamergevoel te creëren, waar iedereen die daar behoefte aan heeft kan binnen lopen voor een kop koffie/thee en gezelligheid en vooral ook voor een luisterend oor. Elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom.

Er staat ook altijd een schilder doek klaar en iedereen die dat leuk vindt, mag een stukje schilderen. Op de foto staat Annemiek Jetten, burgemeester van Papendrecht, daar gebruik van maakte. Zij neemt op 7 februari officieel afscheid van Papendrecht en wordt opgevolgd door Margreet van Driel.